*

maandag 16 augustus 2010

de voorraad torenDe voorraad toren is samen met de waterput onderdeel van het wouddorp van tintangel. Ik vond het een leuk pakketje om te maken...De huisjes in deze serie hebben allemaal een gedraaid dakje, je moet maar op het idee komen...Nou kan je natuurlijk denken dat mijn muur zo scheef is, maar ik heb gewoon de foto's scheef genomen en de voorraad toren net op die ene steen neer gezet die wel scheef is...Dit was toch wel eerst het laatste pakketje die ik uit deze serie heb gemaakt. Ik wil ooit nog een keer de woning maken maar er zijn nog zoveel andere mooie dingen om te maken!

Liefs Angelina

5 opmerkingen:

 1. O, deze toren is ook weer zo ontzettend leuk geworden! De vuurtoren die je op mijn weblog hebt gezien, heb ik ooit van een vakantie meegenomen, uit Frankrijk. Maar volgens mij moeten ze zoiets vast ook wel bij Xenos hebben ... Lieve groetjes, Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is hij mooi geworden! Je gaat als een speer, soms vind ik het wel eens jammer als een leuk projekt af is...;-)!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is leuk geworden. 'k Heb ook eens wat pakketjes van die serie gemaakt maar of ik ooit aan het huis ga beginnen...?
  Groetjes van Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook dit dakje is echt te leuk, ik moet ook nog zo'n puntmuts gaan maken... gedraait.. Ik ben benieuwd of ik dat voor elkaar ga krijgen, maar vast wel.. en bovendien ben jij in de buurt om me te helpen.. AAHH!!

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog even hier een reactie op: deze serie gaat na dit jaar uit de collectie. Dus wil je nog onderdelen maken, niet te lang meer wachten.
  Groetjes,
  Hannie
  Tintangel®

  BeantwoordenVerwijderen